Växthus

Gör din egen spa hemma med växter

I japansk anda

Vi har haft en helg tillsammans och det är något som vi verkligen brukar unna oss ibland. Och dessutom något som vi rekommenderar. Både för par, kompisar eller mor och dotter. Eller varför inte son och pappa. Smakerna är olika vad man tycker om att göra och det finns en hel del att välja på när det gäller spa. Och denna gång har vi varit på ett spa i japansk anda. Så underbart.

Du behöver ett stort växthus för att göra din egen spa i din trädgård

En helg tillsammans

En helg tillsammans behöver ju inte betyda just spa. Det kan vara en middag tillsammans på en restaurang eller till och med en övernattning. Även om det är i din egna stad där ni bor. För när man har ätit den där goda maten så känns det ännu lyxigare att gå till hotellet istället för att sätta sig i en taxi hem. Många hotel har dessutom behandlingar ifall man vill få en massage innan man går och lägger sig. Men det gäller att hålla koll på när dessa behandlingar finns, och vilka tider det är som gäller.

Vi behöver mer tid tillsammans på tumanhand

När man passar på att tillbringa lite ensamtid tillsammans kan man passa på att lätta på sina hjärtan. Om man nu behöver. Det är ju inte säkert, men det kan vara ett gyllene tillfälle. Eller så tar man tiden man har och passar på att planera semester eller annat som man inte hinner i vanliga fall. Det är under sånna här helger eller tid man kan passa på. Utan andra runtomkring såsom kompisar, föräldrar eller barn.

I dagens läge kanske man inte har råd med det där restaurang besöket eller hotellnatten, men man kan försöka göra någonting annat då. Har ni, någon bekant eller föräldrar en sommarstuga eller liknande kan man lyxa till en helg där. Eller så tar man en billigare brunch och billigare hotell. Det finns ganska många att välja beroende på vad man vill.

Varningsklockor

Det finns en del som säger att ni visst tillbringar mycket tid tillsammans. Ja, hemma ja! Men ibland kan man behöva vara utanför sitt vanliga hem. Ibland kanske man inte ser dom där varningsklockorna att ni tillbringar för lite tid tillsammans. När du till exempel inte riktigt vet vad din partner gör på jobbet eller vilka han jobbar med kanske låter lite väl mycket. Men när det sedan händer något och din partner vill berätta så förstår du ingenting.

Eller om ni bara pratar om det som är negativt och inget positivt kommer fram. Man hittar bara fel och inget roligt. Det första lösningen kanske är att då komma hem med en bukett blommor med favoritblommorna och sätta sig ner och förklara sig vad det är som är fel och hitta en lösning. Då passar det utmärkt att göra det utanför huset för annars är det ganska lätt att man gör saker som inte är nödvändiga just då. Som att gå in och ställa sig och diska och fortsätter diskussionen där istället. Då kommer det absolut inte bli någon lösning på problemet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *