Växter utomhus

Plantera växter som en hobby

Har man en hobby som tex att plantera växter hinner par aldrig bråka.

Julen ska vara något avkopplande med glädje tillsammans med nära och kära. Men det finns en baksida också och det är att vi kan gå varandra på nerverna och bråkar mer under just själva julen. Det är inget som vi verkligen vill och önskar ´. Varken för sig själv eller andra.

Du kan börja plantera och för det krävs stora tunnor med jord

Varför uppstår då dessa bråk under just den tiden när man ska ha det trevligt tillsammans? Många kanske tillbringar alla dygnets tider tillsammans då dom tagit ledigt. Det är mycket som ska förberedas inför julen och man har olika viljor, prioriteringar och tycken och då kan det uppstå både konflikter och missförstånd. Och för att detta inte ska hända så är det kanske bra med att planera julen tillsammans. Vem ska göra vad och när ska vissa saker vara klara. Och finns det barn i familjen kan det vara bra att involvera dom i någon uppgift beroende på hur gammalt barnet är och klarar av.

Se också till att ni får lite egentid med kanske en promenad eller en stund med en bok. Eller vad man nu tycker om att göra. Tid tillsammans kommer ni i alla fall få tillsammans där ni kan njuta av både mat, skratt och annat som ni tillbringar med tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *