Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Grupper På Facebook, Kloka ord, etc.

Sen min misshandel för 7 månader sen har jag försökt att nå ut till andra människor genom kloka ord och tänkvärda ord som hjälper.

Först så tog jag egna kort på vackra “raukar” här på ön och andra vackra bilder på Gotland, sen redigerade jag dem och skrev till texter som blev tänkvärda ord eller citat. Signerade dem med mitt namn.

Efter en stund upptäckte jag att andra människor på FB redigerade om mina bilder och skrev dit sina egna namn, detta kände jag var absolut inte okej. När jag då försökte prata med den tilltalande så fick jag inget svar, skrev att det är okej att dela mina bilder men inte redigera om dem till sina egna.

Vad gör man då?!

Jo, Jag slutade med detta en tid, började att tänka om, för det är mina kloka ord, mina tankar, mina känslor, mina erfarenheter i dessa kloka ord, jag vill få fram dem till andra medmänniskor.

Jag vill hjälpa andra människor!

Jag vill inte att någon annan ska ta åt sig äran att det är deras egna ord, vilket jag kan känna är okej att tänka.

Började då istället att ta fotografier på mig själv och skrev i bilden kloka ord och tänkvärda ord, gör ännu. Då kan inte andra människor redigera bilderna till sina egna och ta åt sig äran för de tänkvärda ord och kloka ord jag vill förmedla till andra människor.

Poängen är nu att jag har blivit blockerad från två stycken stora grupper på Facebook, som har kloka ord och tänkvärda ord, där de har tagit bort mina bilder och kastat ut mig från deras grupper.

En av dem kan ni se i bilderna, den andra stora gruppen tog de bort mig pga de ansåg att mina bilder och ord var och är inte tänkvärda eller citat bilder och att jag gjorde reklam för mig själv.

Vilket jag känner att det inte är sant!

Klart att jag skriver min namnteckning att det är jag som gjort bilderna och texterna.

Jag har fått oerhört mycket fin respons från andra människor som verkligen gillar mina ord och känner igen sig själva i dem. Och många skriver personligt meddelande till mig och tackar.

Jag svarar dem alla, och svarar även alla i kommentarerna i mina inlägg. För jag vill att ALLA ska känna sig sedda och att jag faktiskt bryr mig om ALLA, och vill ALLA väl.

Gruppen kloka ord & citat & tankar, admin där skickade mig ett meddelande, att jag skulle läsa reglerna för gruppen, och att fotografier är inte tillåtet i gruppen.

Då tänkte jag att det är okej att dela alla kändisars fotografier, men inte mina med tänkvärda ord på. Detta gäller även de svenska kändisar och även utländska.

Känner att detta är dubbelmoral, även den andra stora gruppen.

Så jag skrev tillbaka till denna Morgan,

Hej! Okej. Då ska det inte finnas bilder / fotografier med kändisar på heller. Alla kändisar. För det är fotografier på dem själva med citat ord & kloka ord. Om det ska vara rättvist.

Jag fick tillbaka från honom,

Nu är det så här att reglerna som vi har i gruppen ska följas sedan vad du tycker är något helt annat!!!! Tar bort dig, ha det gott.

Ni kan se vår konversation i bilderna.

Jag kan känna att detta handlar om ren avundsjuka pga mina bilder ligger alltid högst upp i de flesta FB grupper, pga alla människor uppskattar dem och känner igen sig själva i dem.

Det är exakt vad jag vill att man ska känna, för är man ensam i en situation i livet, så kan ord ge läkande effekt och hjälpa en framåt.

Så man inte står helt stilla i sin egen lilla bubbla. Så kände jag tidigare, innan jag började med mina bilder med tänkvärda ord.

Idag är mycket i mig själv läkt men vi blir nog aldrig riktigt läkta från allt man har varit med om. Utan det handlar om att acceptera vad som hänt en och gå vidare i livet.

För mig så stod jag stilla i många år, min misshandel för 7 månader sen var droppen, jag fick nog och även nu efter detta.

Människors elakheter här på ön och alla jäkla skvaller och fördomar emot en, gjorde att jag blomstrade nu istället och gav fan i vad alla andra tycker och tänker eller har fördomar om.

DE KÄNNER INTE MIG!!

DE KÄNNER INTE DIG!!

Det är bara jag som känner mig och vet vem jag är och inte är. Ingen annan kan rubba detta för mig, inte ens Stora FB Grupper med kloka ord & citat, etc.

Jag vill nu tacka till alla ni som sporrar mig att dela min kloka ord.

Skulle jag nu försvinna från någon grupp och sluta upp att dela mina inlägg, så vet ni nu varför.

Då har jag blivit utkastad eller blockerad och de har tagit bort mina bilder från grupperna.

Vill ni så skicka mig ett meddelande och lägg till mig som vän på facebook.

Kom ihåg, att jag försöker svara alla så gott jag kan.

Det är många som skickar meddelande och vissa hamnar i skräpposten. Bästa är att lägga till mig som vän, så vet ni att jag får era meddelande.

Ha tålamod med mig. <3

Till dig därute, kämpa vidare du är en underbar människa.

Glöm aldrig detta!

Luckas,

Lämna ett svar

Till startsidan