Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Livet på några rader

Ibland kan man få känslan av att vissa människor använder en för deras egen del, en känsla av uppmärksamhet och lyssna på andras livs sorg och drama.

Att detta förhöjer dem och deras liv, en känsla av att de “gottar” sig över att andra har det dåligt eller “gottar” sig över att höra deras händelser i livet. För att sedan höja sig själva till skyarna, och när man väl kommer på att den “människan” är inte bra för en, och man tar avstånd, då är man inte värd något mer i deras ögon. 

Jag tror att många känner igen sig i just detta idag, vårt samhälle och människor idag har blivit “knäppa” vissa verkligen “gottar” sig över andras tragedier och andras historier, för att sedan gör sig själva till ett offer inför andra. Genom att beklaga sig att de har bara lyssnat och stöttat den personen. 

Detta är så vanligt idag och sker ofta, mer vanligt med detta än en genuint bra och snäll människa. Detta är inget jag blir förvånad över idag, men en ärlig, snäll, pålitlig och ödmjuk människa är och gör mig förvånad.

Visst är det konstigt?!

Detta gäller både män och kvinnor som har dessa dåliga beteende. Och det är absolut inte okej! 

Skulle man nu välja att konfrontera denna personen så kan man även få känslan av ett “drama” att personen söker drama, pga den har inget annat drama i sitt liv, då måste man försöka att skapa ett.

Har man denna känslan om man råkat ut för detta, så gå inte in i det! Det kommer att sluta i kaos och allting kommer att bli ditt fel!

Jag har jobbat med människor i så många år och själv utsatt för en hel del i livet. Kan läsa av människor energier väldigt lätt, fast de försöker att dölja dem med sina ord. 

Jag brukar ge ut rådet att, om en annan människas ord inte stämmer överens med den kroppsspråk och energier, ja då är något fel.

Många människor tror att de har koll på sitt kroppsspråk och deras energier, till 85% av alla människor har absolut inte koll på sig själva och kan inte hantera sina egna energier och kroppsspråk. Jag upptäcker detta väldigt lätt, när detta har gått för långt, då tar jag avstånd. Det märks tydligt. Fast man säger “förlåt” ett förlåt kan också vara falskt, och man menar inte det. 

Man brukar säga att ett “förlåt” är ett “förlåt”, ja, men det kan innebära manipulation för att dölja sitt “Jag”. Och för att man ska tycka synd om den människan, kanske blir de ledsna när förlåt kommer fram, men känn efter inom dig själv om det är sant eller falskt. 

Magkänslan är bra att kunna använda då, många skriver och säger att följa sitt hjärta, det är fel. Din magkänsla och ditt sinne är den du ska lyssna på. Det kan rädda ditt liv och det kan rädda dig själv ifrån dåliga situationer som jag skriver om idag. 

Mitt hjärta är bara öppet för rätt man i mitt liv och min son, vill man vinna mitt hjärta så får man visa det också. Och inte bara “prata” sig till det. 

Varför är det så för mig då, jag har fått nog på falska och elaka människor i mitt liv. Min sista misshandel nu på nyårsafton och människors elakheter här på ön har gjort att jag har stängt ner mitt hjärta fullt ut!

Kommer inte öppna upp den förrän någon bevisar motsatsen. Jag orkar verkligen inte med folks drama och intriger längre,

Jag har verkligen inte tid för det i mitt liv, och mina intentioner till alla människor kommer alltid att vara goda, pga jag har inte tid med något annat i mitt liv.

Vill man möta upp mig i detta och gå sidan om, så är man välkommen, annars får man leta efter någon annan.

Säger ofta.. If You Dont Have Good Intentions, Stay The Fuck Away! 

 

Kanske just du känner igen dig?

Skriv gärna en kommentar på hur just du känner inför andras dåliga handlingar och beteende.

Var rädd om dig därute!

Luckas,

Lämna ett svar

Till startsidan