Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dejting Världen 3

Dejting Världen, är inte lätt idag.

För mig som är 46 år och vill börja om på nytt med ny man i livet är en ren djungel därute. Jag ser mig själv i en tank med massor av “hajar” som vill bara dra till sig sitt “byte” för att sen kasta resterna av dem till slumpen.

Just så är det för mig iallafall, vet inte hur andra singel kvinnor upplever det, men det gäller att vara försiktigt idag med vem man släpper in i livet.

Nina Jansdotter skrev en bok om “Love Scam” som går ut på att lura äldre ensamma kvinnor “kärleksbedrägeri” där dessa kvinnor gör allt för männen pga de blir kära i dem. Där männen ofta kan ha en fejkad facebook.

Ni kan köpa den här och läsa lite om den i länken, https://www.bokus.com/bok/9789189707016/love-scam-var-tids-nya-karleksbedragerier/

Vet själv hur det är att vara utsatt för en mans dåliga beteendemönster och handlingar, där många män idag (inte alla) har en fruktansvärt snedvriden syn på alla kvinnor idag. Då kan jag tänka, hur sjutton gubbar har deras moder behandlat dem?! Och hur har deras barndom varit?!

Till 80% av de män har en fruktansvärd syn på kvinnor, har en dålig barndom. De andra 10% vet hur de ska behandla en kvinna trots de råkat ut för eländig barndom. Då har man i regel arbetat med sig själv till fullo.

Då utgår jag endast ifrån dejting apparna och männens dåliga beteendemönster där.

Jag själv har haft en väldigt jobbig barndom, med både psykisk och fysiska misshandel. Men alla mina “trauma” i livet har jag tagit som en “lärdom” och blivit en bättre människa och kvinna idag, än jag var för 15 år sedan.

Men även ett trauma att “mista” sina barn. Detta fick mig att vakna upp och inse hur “grym” vårt samhälle är och värld är egentligen.

Så, dejting världen och våra dejting appar är en enda stor djungel. Där man själv försöker “fiska” efter en man som inte är “skadad” av sin bakgrund utan har tagit dem som en “lärdom” i livet.

När en “matchning” sker så brukar jag själv alltid invänta dem om de skickar ett meddelande, och om de skickar “sex” meddelande så blockerar jag dem och anmäler profilen. De blir avstängda från dejt appen.

Här är ett “loophole” om de blir blockerade ifrån dejting appen, så kan de öppna nytt konto igen. Detta är inte okej. Men det är vad det är.

Ibland svarar jag bara kort till den “man” som man har matchat med, för att se vad deras reaktion är, eller så drygar jag ut mitt svar till den matchningen.

Detta gillas absolut inte av de “oseriösa” männen som finns där. Då blir det oftast att de blockerar mig istället. 🙂

“Good riddance” brukar jag då säga! Då slapp jag det besväret.

Eller så blir man kallad för olika elaka saker, som tex, hora, fitta, en kallade mig för “sprängd huvud” att mitt huvud såg ut som en sprängd land mina, skrev en massa förnedrande ord till mig.

Det var riktigt hemska och vulgära, en känsla av att denna man faktiskt hatar, förakt mot kvinnor. Och när en kvinna som jag, står fast i min sak, då blir han arg och ger sig på en.

En känsla av att han gjort och gör detta ofta,

känsla av att han kanske är en kvinnomisshandlare, om inte värre.

Denna mannen som fortsatte med dessa ord blockerade jag 20 gånger på badoo, han ploppade upp igen och sökte upp mig via min position.

Efter de 20 gångerna så anmälde jag honom och skrev till badoo att nu får de stoppa honom pga trakasserier och de stoppade han.

Istället så hittade han mig på Mötesplatsen och happypancake, även där fortsatte han med sin förnedring mot mig, även här fick jag rapportera honom och blockera han. Snacka om att vara angelägen att hata mig och förnedra mig.

I dessa appar HP och Mötesplatsen så blockerades han fullt ut av dem själva. Pga jag skrev ett mail till dem och förklarade hans beteende och uppvisade bilder som jag hade tagit.

En sådan man skulle verkligen polisanmälas men tyvärr så hittade jag inte han. Då blir det svårt att göra något.

!! OBS TIPS !!

Låt inte dejting apparna få din lokala position, utan spärra den via din mobila inställningar.

Och förflytta din position själv överallt i hela Sverige.

Skulle någon fråga något om det, så säg du är på semester.

De har inte med att göra vart bor eller vart du finns. Detta är ett sätt där du faktiskt hjälper dig själv till att försvara dig själv mot eventuella hot eller trakasserier från dessa hemska “Hajar” som finns.

Och de kan inte hitta dig lika lätt. 

Låt ingen förnedra dig som kvinna! Du är värd mer än så!

När man kollar på de olika profiler så är det verkligen inte många som går in seriöst. De kör ofta med fejk namn, utger sig för att vara kanske singel, men kanske är inte singel.

Jag brukar ofta ta en bild och kopiera den och söka den på Google, har man tur så kan det komma upp vem det egentligen är, kanske är det en fejkprofil eller kanske är han gift eller sambo, när namn har ploppat upp då börjar jag googla personen.

Detta är faktiskt viktigt att göra, om man inte vill bli lurad.

En annan sak som jag ofta reagerar på, när männen har fångat en riktig “fisk” och visar upp den “äckliga” sliskiga fisken framför sitt ansikte, detta är så “Urk” som om en fisk ska representera mannen i en dejting appen.

Förlåt, men jag tycker det är “vidrigt”, för det första så luktar en fisk illa, då undrar man, luktar mannen likadant?!

För det andra, så är en fisk tvåkönad, så är de männen både och?! Gillar de både män och kvinnor?!

Ja, ni hänger med om hur mina tankar går, och man får sig goda skratt.

Läs gärna om fiskar här i länken, så kanske ni förstår hur jag tänker och vad jag skrattar åt. 😉 https://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/l%C3%A5ng/fiskar

Nästa sak som jag tänker på när jag ser en profil, är när männen lägger upp hur de sitter och dricker alkohol.

Håller i ölen i handen och man kan se i deras ögon att de är fulla på bilden, eller de tar kort på en bar där de sitter och håller i ett whiskey glas.

Eller att de tagit kort på deras sprit hylla i sitt hem, där de sitter och dricker och är super stolta över sin hylla.

För mig är detta en stor varning, känsla av ett dåligt beteendemönster som kan faktiskt vara och bli farligt. Så även denna typ av man blir stort NEJ tillsammans med “fisk mannen”. Hehe..

Nästa varning som jag får är, när männen lägger ut bilder på sig själv och tillsammans med sina eller sitt barn.

Seriöst, hur funtad är man.

Vet de inte om att det finns “dåliga män och kvinnor som suktar efter barnpornografi och så lägger man ut sina barn offentligt på en dejting app. Sjukt!

Nästa varning är, män som tar bilder i badrummet.

Där man oftast kan se om man förstorar upp bilden att det finns kvinnliga ting i deras badrum.

Ja, kanske är dem hos någon syster eller mamma eller något annan ursäkt, men jag köper inte det!

Nästa varning, män som har foto på sig själv med en kvinna i samma ålder och har vigselring på sig, eller förlovningsring. Stort NEJ!

Letar man efter ett seriöst förhållande så går jag mer in på deras profiltext, försöker att känna in om det är en seriös man eller inte. Har de ingen text då blir det ett Nej. Och jag skrollar då vidare.

Nästa varning, har de solglasögon i alla bilder, så kan man få en känsla av att de vill dölja sitt jag!

Vilket jag själv har upplevt med en man jag vart på dejt med för flera år sen.

Han hade bara solglasögon i alla sina bilder, jag tyckte han såg stilig ut ändå.

Men när vi väl träffades så kände jag knappt igen mannen, hans text och tal i våra samtal var inte alls den mannen jag såg, där och då!

Blev så jäkla häpen, sen hade han blommor med sig som han hade köpt på en mack.

Förlåt, men dessa blommor slängde jag sen.

Denna man gjorde inget annat än att “tjata” om sig själv hela tiden.

Och hur hans liv varit och hur hans barn hade det och hur hans äldsta dotter hade hjälpt honom att skriva sms med mig. Inte konstigt att jag inte kände igen honom.

Där och då sa jag Tack och Hejdå.

Ändå fattade han inte “hinten” följde mig till busstationen, där han ytterligare tjatade på i 2 timmar till.

När bussen väl kom, fick jag äntligen luft och säga till honom att jag kände att vi inte passade för varandra och jag ville inte träffas igen.

Se på sjutton gubbar, där och då så ville han kyssa mig.

Då sa jag till honom på skarpen, att det räcker nu, om jag känner att vi inte passar ihop och vill inte träffas igen, så vill jag fan inte ha kyss av dig heller!

Sen hoppade jag in i bussen, slängde blommorna i papperskorgen framför honom.

Idag kan jag skratta åt detta, men där och då var jag helt slut som människa, helt uttömd på energi.

Han sög ut allt jag hade med sitt “bara jag” hela tiden.

Seriöst, han skulle verkligen ha behövt prata med en psykolog. Det är märkligt att en dejt kan tömma en på energier, som den mannen gjorde.

Om ni råkar ut för detta, att en man tömmer er på energi, lämna då den dejten. Det är inte värt de timmar eller dejter som de tömmer en på energier. Då är något fel!

Idag skulle jag ge rådet till alla kvinnor och män, dejta säkert!

Ta gärna till er mina råd, för tro mig det “sållar ut” alla oseriösa och en hel del med dåliga beteendemönster och handlingar.

På Badoo så anser den appen att jag är kräsen. Haha, inte konstigt med alla dessa oseriösa män och fejkprofiler som finns.

Detta är inte bara på Badoo, utan HP- Happy pancake, även mötesplatsen, även Tinder. Den appen förstår jag mig inte på.

Tinder är det super dyrt och är man inte betalande så kan man inte ens göra upp en bra profil, som syns för de andra medlemmar.

Förr kunde man göra en profil som syntes och kunna se vem som gillade en, idag kan man inte göra något.

Nu sist kunde jag inte ens ta bort min profil pga det gav mig inget, utan fick leta mig fram i deras engelska kundtjänst, med massor av hänvisningar hit och dit. Och tog över en vecka att få kontakt med dem. Det var inte ens på svenska. Mycket dåligt!

Dejta Säkert!

Luckas,

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan