Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dejting världen

Under en tid nu så har jag haft kontakt med en man via samtal och sms och hans yrke enligt honom är inom det militära här på ön Gotland. Och bilder som skickades visade han i militärkläder och även fordon. Frågan är nu vad som är sant och inte sant!
Han har verkligen nåt graden av en “Douche bag”..
Vid vår första kontakt så var det via badoo och han hade även kollat in mig på andra sidor som, happy pancake, mötesplatsen och det var han som tog kontakten. Efter ett par dagar så byte vi nummer pga det kändes bra. 
Pluset var att han bor här på ön, men var borta väldigt mycket med sitt jobb enligt han själv, och under vissa perioder var han borta full tid. 
När han väl kom tillbaka till ön första gången efter att vi hade pratat i cirka 1 vecka, så skulle vi ses. Alltså vi hade bokat in en dejt. Men när den fredagen i början av maj kom så hörde han aldrig av sig och skickade inga fler sms. Jag blev dissad!
Här kände jag att efter att vi pratat i flera timmar på kvällarna och oändliga sms till varandra, så fick man lära känna honom lite och det kändes bra, magkänslan var bra, just då. 
Men jag blev irriterad på honom, vi är trots allt vuxna människor och det tillhör vanlig “bond förnuft” att höra av sig, oavsett vad eller vilket. Och inte bara dissa någon man har bokat en dejt med. Ett beteende som man kan jämföra med en “skolpojke” i lågstadiet.
Skrev då ett vänligt sms att han kunde åtminstone hört av sig oavsett vilket pga vi är vuxna människor och det tillhörde vanlig “bond förnuft” att höra av sig. Tackade för mig vänligt.
Hörde inget ifrån honom igen, mer än att han kollade in mig igen på de olika dejting sidor, jag kollade tillbaka så klart. För att visa att även jag finns här och tänker inte vänta på honom. 
Så nu för ett par veckor sen, hörde han av sig igen via badoo, frågade mig hur jag mådde, jag svarade vänligt och kort att det var bra. Sen kom det att han bad om förlåtelse för vad han gjorde, jag var ganska kort men tog emot hans förlåtelse, och vi fick kontakt igen. 
Fram tills nuet. Under dessa veckor så har vi återigen pratat oändligt med varandra och lärt känna varandra igen på nytt, fast på en djupare plan och lite mer intimare. Där han själv berättade hur han kände och allt kändes sjukt bra, han ville ha en chans till och ville gärna att jag skulle vara med honom i en framtid. Om jag ville. Jag svarade att vi kan mötas och se vart vi landar. 
Trots jag råkade ut för en man med “narcissistiska beteende” tidigare, så var jag noga med att lyssna på varje ord han sa och kände in om det fanns varningssignaler eller röda flaggor med honom. 
Men inget, jag hade bara fjärilar i magen!
Han visste om att jag hade blivit misshandlad av en man på nyårsafton där jag försökte ha ett förhållande med, men jag berättade inget mer pga jag kände inte honom. 
Efter all denna tid så kom han tillbaka till ön och han gick mer in i det intima hållet i sms, och inte så mycket av det vardagliga som vart innan. Det blev sex sms, här fick jag röda flaggor. Känslan av en lek och känslan av att han var tillräckligt “trygg” för att skicka väldigt intima sms.  Skrev då till honom tydligt att vi bromsar här, pga vi känner inte varandra och vi har inte ens träffats. Där och då vände han på det, och skrev att “Vi” fick lugna oss med det intima och våra hormoner. Här blev det en “stor klump i magen” på mig, blev häpen. Undrade själv vad “sjutton gubbar hände precis”. Och jag började att distansera mig för att kunna se “hela bilden” på han och vad som skedde.
Innan han kom hem så längtade han efter att vi skulle ses och längtade efter mig, så vi kunde verkligen gå vidare. Jag tyckte också detta, men skrev tydlig och sa tydligt att vi måste ses för att veta, annars blir det svårt.
När han kom hem till den helgen så sade han, att det var hans tur att ha barnen men vi kunde kanske försöka ses ändå, för han kunde försöka klämma in oss så vi kunde träffas. Jag accepterade detta fullt att han hade sina barn, för jag själv är förälder och förstår att man prioriterar barnen. 
Men hans syfte med orden som han levererade till mig så uppfattade jag honom att han ville prioritera mig den helgen, men kunde han inte så skulle vi ses nästa helg iallafall. Här kom en varningssignal, men jag puttade bort den. 
Den helgen gick och han skickade bara sex sms, vissa var väldigt grova sex sms, där och då bromsade jag in och då var det inte lika kul med att höra av sig till mig, skrev då detta sms till honom..
Hoppas du förstår vad jag menar i detta sms. Eftersom du är upptagen med barnen & prioriterar dem så blir det sms istället. Jag känner att hade du på riktigt varit intresserad av mig så hade vi för längesen träffats och kanske blivit något, vad vet jag vad du vill. Men nu känns det mer som om du drar ut på tiden & prioriterar annat. Och jag känner att kan du inte prioritera att träffas efter den här tiden, så kanske är jag inget för dig. För jag har redan fått en del känslor till dig och när du då prioriterar annat när du väl kommer hem, så känns det inte bra. Barn ska så klart komma först.
Men.. Jag är själv förälder och kan man inte prioritera den man påstår har fått känslor för & drar ut på tiden med, då är man inte seriös. Inte i min värld iallafall. Får känslan av att du kanske inte vet vad du vill.. är det så, då får du leta vidare. Pga jag är rädd om mitt hjärta & kan inte en man gå “all in” visa att även jag är prioriterad då backar jag. Du skrev & har sagt du inte vill såra någon och det vill inte jag heller. Men det du missat är att ju längre vi pratar & inte träffas desto mer kommer vi såra varandra sen om nu inte vi vill sen efter vi träffats. Detta är att dra ut på tiden pga man inte vet vad eller vilket. Ja, vad vet jag.. Jag vet vad jag känner iallafall och vill. Jag tänker inte komma sist på någons lista eller någon annans andra alternativ. Kanske är jag rädd för att bli dissad & sårad. Men jag måste skydda mig & mitt hjärta.
Hans svar var att han visste inte hur han skulle reagera och att han kommer alltid att prioritera sina barn, detta var just vad jag skrev till honom att jag förstod, ändå använde han detta emot mig. Sen skrev han att han själv inte ville bli sårad, men jag hade lyckats med detta, jag fick fortsätta mitt sökande efter den rätte. 
Detta var ett riktigt hårt slag mot magen, kändes precis som om han hade gett mig en “kallsup”. 
Återigen så dissade han mig fast ännu värre, HAN faktiskt sårade mig medvetet och utan några avsikter till att varken mötas eller avsikt för att stå för sitt beteende sen sist, där han dissade mig och bad om förlåtelse. Hans ord blev aldrig till någon handling och handlingar.
Bara ord som var helt meningslösa och tomma i all denna tid och känslor som han har utnyttjat till max, är väldigt fult gjort och inte okej någonstans. Han ska vara militär och har detta beteende är under all kritik. 
Ja, han har nått graden av en “Douche bag”..
Min tanke idag är, går alla män in för att såra kvinnor medvetet idag vid dejting?!
Tycker att vart man läser i olika bloggar och FB så har männen gjort något liknande beteende och handlingar. Där de ljuger, bedrar, drama och otrohet, misshandel, så mycket mer. 
Är detta dagens nya män?! 
Vad hände med den hederliga mannen som kan hålla vad han säger, och visa kärlek och ge kärlek som består. Och inte bara tomma ord!
Vart finns “en bra man”?!
Är irriterad över hans beteende och handlingar mot mig, han visste om att jag gick in med öppet sinne och förlät honom. Och han gjorde det en gång till fast värre!
Vi båda vart överens om det mesta och om vad vi sökte och ville med varandra. Tydligen inte han!
Allting var ett spel för honom och han har idag visat sitt rätta jag och den dåliga mannen bakom  “Militär klädseln”   
Sjukt!! Nej!!!  FRUKTANSVÄRT OMOGET GJORT!!
Då kan man börja ifrågasätta hur hans värderingar är, med tanke på att vara en förebild till det svenska landets försvar och sen dessutom en förälder ovanpå detta. 
Inte särskild bra förebild, anser jag!
Kan säga att det blir ingen tredje gång.
Till er kvinnor här på ön, akta er!
Men även resten av vårt avlånga land, var rädda om era hjärtan och skydda den. Det är inte meningen att man ska bli sårad eller skadad, stålsätt gärna er. Glöm inte att vara rationell. Om något känns fel så är det fel!
Lämna då och gå vidare!
 “En man som är förklädd till ett oskyldigt får, är egentligen en man som vill slita sönder oss i stycken, där han egentligen är ett rovdjur” 
Har ändrat om denna bibel vers till min egen vers och vad som passar in i just denna situationen.
Bibel versen är från Matteus 7:15. https://sv.bibelsite.com/matthew/7-15.htm 
Ta hand om er därute och var rädda om er!
Luckas.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan