Plantera bär

Odla persilja i sommar

Att odla persilja är enkelt även för de små barnen

Persilja är mycket gott till pasta som inte har någon annan sås än bara persilja, smör och salt. Visste du om att sniglar också älskar persilja. Samt så passar persilja till det mesta. Enda nackdelen med persilja är att det tar otroligt lång tid att gro.

Sommarlov är väl nått som alla förknippar med sol, bad och barn som springer runt överallt. Och jag ska nog ha ett litet sommarlov jag också och bara göra allt som jag bara vill. Tillsammans med vänner, bekanta, familj och ta en och annan tur själv eller varför inte bara va och ta det lugnt några dagar.

 

Men att vara ute ska man i alla fall vara. Vilka barn tycker inte om att vara ute och leka. Dessutom är det mycket lättare att leka ute då det alltid dras ut det ena efter det andra i trädgårdar, men det är också enkelt att plocka undan och göra rent. Vattenslangen kommer säkert ligga framme dom flesta dagarna då det både är enkelt att spola bort allt, men också göra rent barnen. För är det några som blir smutsiga under sommaren så är det barnen. Det är färger, lera, sand och jag vet inte vad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *