Inlägg

Du slipper boken

Läs var du vill

Sommar, sol och värme och snart semester. Vad är då mer underbart än att åka iväg och bara ta det lugnt ett tag. Att sitta och skumpa på ett tåg kan ta både tid och du kanske inte når ditt mål som du hade tänkt. Och din dröm är att sätta dig bakom en ratt och bara åka dit du vill. Men du har inte haft orken att sitta där med din körkortsbok plugga. Men nu slipper du boken !

Du har nu övningskört ett tag och har tagit dig närmare ditt mål – att ta ditt körkort, men du har inte varit hos Trafikverket och tagit provet innan uppkörningen. Och det är för att du inte tar fram boken och pluggar. Men nu kan du läsa körkortsteori var du vill och när du vill då du kan ladda ner Teoricentralens app i din telefon.

Du slipper boken

Här finns inte bara körkortsboken utan också checklisor, frågor, vägmärken, prov och mycket mer. Och allt finns i appen så att du inte glömmer något och gör allt i rätt ordning. Hur enkelt låter inte det ?! Jag tycker att det är suveränt och tycker att du ska gå in och bli medlem gratis. Då kan du titta runt överallt och se om detta är ett sätt för dig att kunna få ditt körkort till slut.

Vill du hellre sitta framför datorn kan du logga in där också. Du kanske tycker att det är lättare att göra proven framför datorn än i mobilen men också att kunna ha mobilen på för att kunna läsa.

Att lära sig alla trafikregler som gäller är viktigt och kapitlen är uppdelade så att du lätt hittar dom. Vare sig det gäller en cirkulationsplats eller rondell som vi också säger. Men också när det gäller landsvägskörning eller hur du ska bete dig i trafiken gentemot cyklister.

Om du inte kan så mycket om bilar finns det information om det också både när det gäller belysning och motor. Men det finns mycket mer info än vad jag berättat.

All info och alla frågor som finns på sidan och i appen uppdateras hela tiden av utbildade körskolelärare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *