Inlägg

En chefsrekryting är viktig för ditt företag

Sponsrat inlägg i samarbete med Finnveden Executive

Är ditt företag ute efter en ny chefsposition så har du kommit rätt.

Att hitta rätt person till ditt företags chefsposition kan idag vara svårt och du vet inte var du ska börja leta. Du vill ha rätt person på rätt plats och med en erfarenhet och kompetens ditt företag behöver.

Chefsrekrytering

Du kan vända dig till Finnveden Executive om du behöver hjälp med chefsrekrytering. När du kontaktar Finnveden Executive får du en personlig får du en personlig konsult som hjälper dig hela vägen. Ända tills ni hittat rätt person som passar just ditt företag.

Finnveden jobbar över hela Sverige och har kontor i Göteborg, Jönköping, Stockholm och Värnamo. Här finns erfarenhet från dom flesta branscherna. Så vilken bransch du än jobbar i så kan du få den hjälp du behöver.

Då företaget har funnits i 30 år finns ett stort nätverk och kandidatdatabas. Och många utav Finnvedens personal har en bred och lång erfarenhet av ledarskap i olika branscher.

Hela rekryteringen följer en genomarbetad process och du får följa den hela vägen. Du får en noggrann skriftlig rapport om varje kandidat som verkar intressant.

Varje medarbetare på Finnveden har långa och olika erfarenheter och hittar du inte rätt person på sidan hjälper Finnveden Executive dig. Även om du får en personlig konsult som hjälper dig arbetar Finnveden tillsammans för att hitta rätt personal till ditt företag.

Finnveden arbetar med personuppgifter i enlighet med GDPR. Och vill du efter att ni hittat er nya chef kan du kontakta Finnveden Executive för att bli borttagen ur registret. Sekretess och värdering för ditt företag finns altid i avtal mellan dig och Finnveden.

På sidan kan du också läsa om dom rekryteringar som gjort där företag berättar om deras hjälp till ny personal. Från ny sheriff till High Chaparral till person på större företag.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *